Sluurpy > Restaurants à Gand > O'learys Gent

Avis O'learys Gent - Gand

Mickael Tessier
Adapté pour des groupes ou des familles. Nombreuses activités (bowling, karaoke, etc). Restaurant correct, peut être un peu cher.
Andy Nzol
Belle expérience belle découverte
Thibaud dP
Pub sympa, de bonnes bières, beaucoup de jeux : babyfoots, billards, punching-balls, flippers etc.
Martin Bogdanski
Il y a de tout sur place parfait
Fabrice Carpentier
Très beau très bon restaurant j y étais venu le jour de mon anniversaire Seul bien sûr J y ai rencontré Claire Et plusieurs amis dont Luc une personne que j apprécie très fortement
Kris Smets
Imense, pour boire un verre, dîner, regarder le sport ou bowling et billard..de quoi passer une agréable soirée..
Fabian De Nobili
Pour passez un bon moment en famille et on y mange bien
michel maes
1h30 d'attente et toujours pas servi horrible
Lucie Van Aelst
Not bad... Verjaardag, gereserveerd, zaterdagavond, 19u30, voor de groepsformule "Groep 6 personen, waarvan 2 kinderen". Uitleg aan telefoon, dat de formules per persoon mogen worden gekozen. Op de site staat er ook dat er 1 rekening is per tafel, niet 1 formule. Versta het concept maar kan nog zo veeeeeel beter! Vriendelijke ontvangst en leuke jonge vibe! Laaaaang wachten op een tafel! Van bij het begin duidelijk dat het restaurant overboekt is en er te weinig personeel is. Een tafel voor 4 personen gekregen. Echt te klein! Niet gezeurd want we hadden al lang gewacht en de andere tafels waren ook bezet (20u). Groepsformules niet duidelijk op de kaart en geen uitleg toen we de kaarten kregen. Gewoon een tafel en wacht maar weer een beetje? Nadien kregen we te horen dat we 1 groepsformule per tafel moesten kiezen. Niet duidelijk en anders aan de telefoon vermeld?! Om 20u40 onze fingerfood gekregen. Veel te lang wachten... Een uur vooraleer we iets konden eten en drinken. Wel uiteindelijk lekker gegeten. Steeds een vriendelijke bediening maar obers geven, in eerste instantie, weinig uitleg en kennen eigen concept niet goed genoeg. Weten bv ook niet dat kinderen onder de 12 jaar korting krijgen. Na het eten 22u30, 21u gepland... direct kunnen bowlen. Allemaal beetje op elkaar gepakt. Moeten door de pooltafels heen om naar buiten te gaan. Leuk concept, voor een jong publiek... dat toch beter kan uitgewerkt worden.
Lauren Van Bever
Waar te beginnen... We trokken om half 8 met een hele bende naar O'Learys voor een fijne avond. Tijdens het bowlen kwam er pas na twintig minuten iemand onze bestelling opnemen. Het duurde ook nog eens zolang tot de drank ook gebracht werd, en zo is je spelletje snel gedaan natuurlijk. De ober zei dat het uitzonderlijk druk was, en als het verhaal hier zou eindigen zou ik daar ook best begrip voor kunnen opbrengen. Na het bowlen zijn we verhuisd naar de tafeltjes in de spelletjeszone. We hebben meer dan een half uur gewacht om te kijken of de obers ook die tafels bedienen. Vervolgens zijn we zelf naar de bar gegaan om onze drankjes te bestellen. Dat kan blijkbaar niet. Je moet wachten tot een ober in een blauw shirt je bestelling komt opnemen. Na nogmaals twintig minuten wachten zijn twee mensen van onze groep elk dan maar zelf op zoek gegaan naar een ober. Een van hen kreeg het deksel op de neus, de andere mocht wel een bestelling doen. Geen idee wie van hen hier de winnaar is, want uiteindelijk hebben we bijna een uur op die drankjes gewacht. Het is inmiddels half 11 en ik heb welgeteld één drankje aan mijn lippen kunnen zetten. Het is intussen al een heel stuk minder druk dus ik ga naar de inkom om een tafeltje te vragen. Het antwoord van de man die daar geposteerd staat: "Uh, dat moet je vragen aan... Euhm... Goh, daar links achteraan is plaats en er zijn geen reservaties meer dus ga daar maar zitten." Er zijn in de hele sectie nog maar twee tafeltjes bezet. Toch wachten we ook hier meer dan een kwartier voordat er een ober ook maar onze richting uitkijkt. Na deze bestelling volgen de drankjes wel snel, maar de ober zelf komt slechts om het half uur even poolshoogte nemen. De mensen die drankjes brengen en glazen afruimen hebben ook een blauw shirt maar kunnen geen bestellingen opnemen. Verwarrend. O'Learys heeft een prachtige locatie, maar de slechte organisatie is een ware dooddoener. Als je zo'n gigantische locatie uitbaat, moeten er echt enorm strakke processen en sterke opleidingen en rolverdelingen worden opgemaakt. Op deze manier raken klanten niet alleen erg gefrustreerd op wat een leuke avond uit moet zijn, de uitbaters hebben van ons alleen al honderden euro's misgelopen gisteravond.
Nikïta Packet
We dachten er een gezellige middag van te maken met onze vrienden maar het tegendeel is waar... We kozen voor de formule met bowling bij, dus betaal je afgerond 30 euro per persoon, wat niet extreem veel is, maar ook niet weinig. De eerste ober kwam onze drank opnemen, een tweede ons eten. We vroegen om de finger foods al te brengen en de burgers dus (logischerwijs) wat later, maar ons hoofdgerecht kwam al terwijl we nog bezig waren aan onze hapjes... Ik was nog aan het eten, ik had LETTERLIJK het laatste stukje burger in mijn mond gestoken toen onze ober kwm vragen om af te ruimen, na alle fouten en irritaties die we al gehad hebben besloot ik maar geen frieten meer te eten en gewoon te zeggen dat het oké was. Ik had er geen zin meer in... Na het afrekenen kregen we een tevredenheidsformulier, 1 van ons vulde dit heel eerlijk in , en de ober had nog het lef om ons tijdens ons spelletje bowlen te komen aanspreken om te zeggen dat hij vindt dat hij ons wél goed bediend heeft en dat hij niet begreep waarom we een slechte score gegeven hebben op de bediening. Nuja, frustraties even kwijt, daar komen we toch niet snel terug...
Brecht Verschuere
Dit was best een zotte trip van de ene kant van de bar naar de andere kant. Van medewerker die van niks wist naar andere die van niks wist. Communicatie on Point. Mijn sarcasme ook !
Eugenie Mornie
Het eten was wel lekker, maar de bediening had veel op na te laten. Ten eerste was het uur van reservatie niet correct doorgegeven waardoor ze eerst dachten dat we niet meer afkwamen. Ook hebben we meer dan 20 minuten vroegen een fles water en een half uur later hadden we ze nog niet. Ook lag er geen bestek bij 2 mensen voor het hoofdgerecht en bij het dessert kregen we ook niet direct bestek. Daarnaast hadden we als verassing voor de 50ste verjaardag van mijn mama gevraagd of ze een vuurwerkje op het dessert konden zetten. Was zogezegd geen enkel probleem, maar toch niet gekregen. Zeer spijtig dat je voor zo een prijs maar zo een bediening krijgt...
Gregory Courtens
Denk dat tijd wordt dat er dringend iets wordt gedaan aan de bediening. Na een dik half uur wordt of wel een fout drankje gebracht of gewoonweg niets. Nacho's worden bijvoorbeeld standaard nooit van den eerste keer gebracht. En leer keer tafels nummeren, dan moet ge niets langs elke tafel langs gaan om te vragen van wie de bestelling is..
Evelyn Testone
Vandaag voor het eerst naar hier gekomen. De bowling was zeer leuk, je moet betalen per uur en niet per spel. We wouden nadien iets eten in het restaurantgedeelte. Ik had de gegrilde kip genomen, dit kost €18 met 2 side dishes inbegrepen (sla, mais, friet, lookbroodjes,...) Ik was dan ook zeer teleurgesteld toen de kip gewoon gekookt bleek te zijn en nadien waarschijnlijk 30 seconden op een grill werd gelegd om de mooie grillstreepjes erin te krijgen. Het duurde zeer lang voor onze tafel werd afgeruimd. Toen de ober kwam vragen of het had gesmaakt zei ik eerlijk dat de kip helemaal niet lekker was en veel te droog en gekookt was. Hij legde uit dat dit inderdaad het geval is deze wordt gekookt en vacuüm gezogen. Ik vroeg of ik de kip kon meekrijgen naar huis om aan onze huisdieren te geven. De ober en mijn kip niet terug gezien. Nog 20min later kwam een andere ober met de rekening. Aan hem hetzelfde verhaal verteld van de te dure gekookte kip. Uiteindelijk de rekening gekregen waar enkele drankjes opstonden die wij niet hadden gedronken. Als tegemoetkoming had hij dan enkele side dishes ‘weggelaten’ deze hoefden wij eigenlijk zelfs niet te betalen aangezien er 2 inbegrepen zitten bij de gekookte kip. Volgens de 2e ober werd de kip wel degelijk op de grill gelegd want er is een grill toestel in de keuken. Zeer teleurgesteld in deze gang van zaken. We zullen hier nog komen bowlen, maar eten doen we ergens anders!
Lorenzo Dhaenens
Regelmatig breng ik een bezoekje . Top locatie leuk concept helaas verschrikkelijke bediening ! Zelf als het niet druk is meer dan 30 min wachten . 4x vergeten ze u een tip hou de mensen in oog die binnen komen en sneller de bestelling opnemen aub .. zeker als je in het zicht van de barman zit �30min wachten ai ai.
Jennifer Linthoudt
Spelletjes super! Enkel jammer dat in het midden van ons 2de bowling spelletje het systeem volledig uitvalt omdat de tijd op is... We heeft er dan gewonnen??! De dames van het zaalpersoneel waren ok. De jongens daar en tegen... kregen een foute bestelling omdat hij de knopjes op het machine niet kon meer... 3keer opnieuw een cola ligt moeten bestellen. En een welgemeende ik dacht het wel gekregen omdat we zeiden dat we de rekening even wouden bekijken. Ok een grote groep is niet makkelijk maar beleefdheid is een must!
Canelle Guns
Na 30 minuten kwam er iemand opnemen, het duurde erna weer 30 minuten voor het werd gebracht. En zo ging het dus de hele tijd. Toen we vroegen hoe het kwam dat alles zo lang duurde, kregen we als antwoord dat de ober er alleen voor stond. Begrijpelijk excuus maar niet als we de op één na enige klant zijn... Verschrikkelijke service en zeker de moeite niet. Jammer.
Marc de Theije
20 minuten moeten wachten voor een ober kwam die dan ook helemaal niet vriendelijk was. Arrogant zelfs. Als dat horeca is?
Katrien Verhoeye
Slechte bediening. Duizend jaar moeten wachten op eten en drinken. Bovendien zijn de mojito’s hier niet te drinken. Absurd hoe slecht de communicatie hier intern verloopt. De spelletjes zijn wel in orde.
Bart VR
Bowling concept is uitstekend. Per uur dus niet per x aantal spellen zoals elders. Prijzen vallen mee. Aparte attracties/spelletjes zijn meestal €2 per beurt en dan loopt het wel op. Leuk interieur, straalt leuke sfeer uit. Vriendelijkheid personeel is afwisselend. Je moet het treffen. Hoe druk je job soms ook is, en of je vast werkt of werkstudent bent, je kiest hiervoor en dan moet je steeds professioneel met klanten kunnen omgaan en je glimlach tonen. Is niet altijd evident maar toch wel een must. Enkel dan komen klanten terug. Ik kom zeker nog terug om een balletje te gooien... 🎳😉
Sven Martin
Bediening is beneden alles. Rekeningen kloppen niet, drank toegekomen wat niet besteld was en dergelijke. Motivatie bediening is ver te zoeken!
Caroline Van Holsbeeck
Het eten was vreselijk, amper keuze voor vegetariërs die het dan moeten stellen met een wakke pasta alfredo (inspiratieloos), zelfs de burgers van mijn tafelgenoten werden half opgegeten! De ‘high cake’ was volledig industrieel en recht uit de diepvries..! Typisch Amerikaanse rommel!
Sabine Ohlenforst
Gisteren eerste keer geweest en ook laatste keer! Op uitnodiging van vrienden voor een verjaardagsfeestje. We werden om 17u30 verwacht voor het eten. We kregen onmiddellijk onze drank en moesten ook direct beslissen wat we wilden eten. Fingerfood kregen we ook direct en na het opnemen van het hoofdgerecht werden de gerechten na 15min gebracht. We hebben ons eten dus echt moeten binnenkroppen... het dessert bleek cake te zijn maar bij het reserveren werd er gezegd dat we de keuze hadden tussen dame blanche en crème brulée! De cake trok daarbij ook nog op niks! Om 19u30 moesten we van tafel om aan ons bowling spel te beginnen. Het was dus zeer kort tafelen☹️. Bij de bowling moesten we bij het opnemen van de bestemming onmiddellijk betalen. Vind ik nogal raar om te moeten betalen vooraleer je de drankjes krijgt. We hadden slechts 1 uur de tijd om te bowlen. Tijdens het tweede spel stopt het dus ☹️ Helemaal niet leuk om het spel niet te kunnen afmaken . Dit heb ik nog nergens anders meegemaakt! In alle andere bowlingpaleizen kan je het spel uitspelen en is het niet per uur. De muziek stond er ook de hele tijd erg luid waardoor je moeilijk met elkaar kan praten. Het personeel was ook niet vriendelijk. Kortom niet voor herhaling vatbaar!
Agneau Ailes de poulet Antipasti Bagels Beignets Bolognaise Boulettes de viande Brunch Bruschetta Burger Burger végétarien Burrito Bœuf Cacio e pepe Calamars Canard Carbonara Cheeseburger Cheesecake Chianina Chili Coquilles Saint-Jacques Côtelettes d'agneau Couscous Crabe Creme Brulee Crepes Crêpes et gaufres Crevette Croque-monsieur Croquettes Cupcakes Curry Dim Sum Dumplings Entrecote Falafel Filet Mignon Fish & Chips Focaccia Fondue Fondue au fromage Frites Gambas Gâteaux Gaufres Glaces Gyoza Hamburgers Homard Hot-dog Houmous Huîtres Joues de porc Jus et smoothies Kebabs Laab Moo Lasagnes Macarons Morue Moules Moussaka Mousse au chocolat Nachos Nouilles Omelette Pad Thai Paella Pain perdu Pancakes Panini Pâtes Pesto Pho Poisson Porc Poulpe Quiche Ragu Ramen Ribs Risotto Riz frit Rundvlees Salades Sandwiches Sashimi Saumon Soupe de poisson Steak T-Bone Steak Tartare Tacos Tagliatelles Tapas Tarte au fromage blanc Tarte aux pommes Tempura Thon Tikka Masala Tiramisu Toasts vlees Yaourt glacé Œufs Bénédicte
Partager sur WhastApp
Partager sur Facebook
Parcourir le menu
Añadir reseña