Sluurpy > Restaurants à Boortmeerbeek > Silo's

Avis Silo's - Boortmeerbeek

Danielle De Visscher
Personnel super sympathique et repas extraordinaire. En bref y aller sans hésitation.
Emmanuel ADAM
Superbe lieu et excellente cuisine ! Du choix, du goût : chaudement recommandé ! Brilliant food and very nice place : highly recommanded restaurant !
Jean-Michel Rensonnet
Plus qu'une brasserie, cet endroit vous réserve un accueil chaleureux et ultra professionnel. Le choix des mets et des vins sont dignes d'établissements étoilés.
Eric Schraff
Super endroit bien décoré et pour les plats belle présentation et produits frais bon prix qualité prix
Serge Bernard
Super le service, la nourriture et le lieu
Luc Garcia
Viande excellente. Tendre et goûteuse.
Christian Deloffre
Superbe on reviendra
Michel Ernemann
Grand parking, service professionnel, cadre agréable, bonne insonorisation, produits de qualité
Filip Leys
Misschien mogen de porties wat kleiner zijn in ruil voor meer smaak en verfijning. Misschien hoeven er geen twee shifts te zijn in een zaal van 100 couverts (alhoewel Kobe ook die toer opgaat in zijn Chambre Séparée, en we hebben begrip voor het principe “omzet über alles”). Misschien mag er wel foie gras zitten in een gerecht dat dit ook aankondigt. Misschien mag er wel een menu aangeboden worden voor een tafel van 7. Allez, teveel “misschiens” om ons daar nog eens te vertonen... Er is beter in de buurt!
Joke Wollants
Wel, wel, wel,... wat een heerlijke ontdekking! In het kader van een vriendschapshereniging bezocht ik gisteren jullie restaurant. Bij het binnenkomen was de ontvangst zéér beleefd, hartelijk zelfs. Aangezien dit eigenlijk een eerste indruk is, kan ik dit alleen maar als zéér positief ervaren, de 'juiste toon' was onmiddellijk gezet. De übercute salon was een 'eyecatcher', evenals de bar en rest van het interieur. Een zéér vriendelijke ober heeft ons door de avond geloodst. Deze jongen was bekwaam en wist duidelijk waarover hij het had. Wij dronken lekkere gin, en wijnsgewijs is er een zéér ruim assortiment. Maar zelfs een eenvoudige frisdrank wordt leuk gebracht. Garnaalkroketten, ja het is een standaardgerechtje... maar ik eet dat graag, toch heb ik ze zelden zo lekker gegeten. Een plus puntje ook voor het overheerlijke brood. Sommige zaken van dit genre hebben soms de neiging van wat blazé over te komen terwijl dit hier zeker niet het geval is. Kortom: zeer geslaagde, lekkere en fijne avond!
Douglas Wouters
Lekker eten en een top wijnkaart al de wijnen op de wijnkaart zijn ook verkrijgbaar per glas top
Elise Verschueren
Het eten was formidabel. Tussen de gerechten door werd er voldoende pauze voorzien om even te bekomen en wat bij te praten. De bediening was top! Eveneens de afsluiter in het salon! Voor herhaling vatbaar! 👍
Myriam Herckenrath
Het is een top restaurant! Maar vooral de bediening krijgt 10/10 allemaal super gemotiveerde medewerkers. . En natuurlijk het eten en kader is fantastisch ��
Kurt Plettinckx
Zalig avondje gehad. Lekker eten, leuk interieur, vriendelijke bediening,.. top!
Kristof van Vaek
Top eten top team top interieur Het was een zeer fijne avond We komen zeer zeker terug Aanrader !
Evelyne Clits
Heel mooi kader.. heerlijk en pure kwaliteit. Top bediening met doorgedreven kennis van de gerechten en de daarbij passende wijnen.. Allergie-aanpassingen worden zonder aarzelen aangeboden en nauw opgevolgd. Ongedwongen relaxe aangename sfeer! Wij komen zeker terug!
Jeannine Coppens
Schitterend interieur en vriendelijke bediening, voor herhaling vatbaar
Hans Couwenbergh
Altijd even lekker, super bediening en top wijnkaart. Nog nooit teleurgesteld.
Linda Deschouwer
Prachtig interieur, grote ruimte en toch intiem! Fantastisch vriendelijk personeel, van de eerste tot de laatste! En natuurlijk zeer lekkere cocktails en wijnen en hoogstaande keuken! Een blijvertje wat ons betreft!
Errico Arlette
Zeer vriendelijk personeel en dat kom je niet veel meer tegen. Mooi locatie en ja het eten is altijd prima inorde pluim voor de keuken team. En natuurlijk het heeeeeele lekkere vers ijs hmmmmmmm. Proficiat voor alles
Kathleen Katen De Jonghe
Het was een fantastische ervaring. Interieur heerlijk met uitmuntend akoestiek. Veel volk en toch intieme plaats om van het tafelen een ontspannend event te verzorgen. Onthaal hartelijk, gastvrij en vriendelijk. Het eten was zeer lekker en verrassend, aantrekkelijk om te eten. Smaakvol. Echt prachtig. Persoonlijk vond ik dat er in mijn wijnglas wat karig was geschonken.
Poisson
Partager sur WhastApp
Partager sur Facebook
Parcourir le menu
Añadir reseña